Home » Sport » Echipa U18 are două victorii la start de campionat

Echipa U18 are două victorii la start de campionat

Echipa Under 18 a clubului sportiv școlar (CSS) Bârlad a avut un start foarte bun de campionat. În grupa Moldova, echipa bârlădeană a acumulat 9 puncte după primele două meciuri.

„Echipa este înscrisă în campionat cu un an mai mic de vârstă față de cei de la under 19 și sperăm să prindem calificarea pentru turneul final”, ne-a declarat Ciprian Popa, directorul CSS Bârlad.

Până acum U18 a jucat două meciuri, ambele câștigându-le fără emoții. Primul l-a avut la Tecuci unde a învins echipa locală, CSS, cu 14-5. În al doilea meci desfășurat pe stadionul „Rulmentul” din Bârlad echipa a învins cu 24 la 17 echipa CTTV Galați.

Următoarele meciuri ale clubului bârlădean vor fi împotriva echipelor LPS Focșani (două meciuri în deplasare), RC Brăila (acasă), RC Stejarul Buzău (în deplasare) și CSS Unirea Iași (acasă). (A.A.)

Echipa Under 18 a clubului sportiv școlar (CSS) Bârlad a avut un start foarte bun de campionat. În grupa Moldova, echipa bârlădeană a acumulat 9 puncte după primele două meciuri. „Echipa este înscrisă în campionat cu un an mai mic de vârstă față de cei de la under 19 și sperăm să prindem calificarea pentru turneul final”, ne-a declarat Ciprian Popa, directorul CSS Bârlad. Până acum U18 a jucat două meciuri, ambele câștigându-le fără emoții. Primul l-a avut la Tecuci unde a învins echipa locală, CSS, cu 14-5. În al doilea meci desfășurat pe stadionul „Rulmentul” din Bârlad echipa a…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...