Home » Invatamant » Au sărbătorit Ziua Educației

Au sărbătorit Ziua Educației

Ziua Mondială a Educației nu a trecut fără a fi marcată de reprezentanții școlii nr. 8 „Iacov Antonovici” din Bârlad. Cu acest prilej, pe 5 octombrie, a fost lansat al II-lea volum al profesorului Gabriel Milan Sava „Managementul proiectelor educaționale”, lucrare apărută în 2008 la Editura Casa Corpului Didactic Bacău.

Volumul lansat cu ocazia Zilei Mondiale a Educației este al doilea pe care profesorul bârlădean Gabriel Milan Sava îl semnează, după cel din 2004.

„Este o onoare ca această prezentare să aibă loc în școala noastră, profesorul Sava nefiind cadru didactic la Școala nr. 8. Cartea este de un real ajutor profesorilor noștri pentru că explică de la A la Z modul științific în care se elaborează un proiect, pașii care trebuie urmați de la planurile de proiect până la monitorizare și evaluare”, a declarat Georgel Bradu, directorul Școlii nr. 8 „Iacov Antonovici”.

Volumul „Managementul proiectelor educaționale” reprezintă un real sprijin pentru profesorii care vor să elaboreze proiecte de parteneriate între școli. Autorul a donat 10 volume bibliotecii Școlii nr. 8.

Programul dedicat Zilei Mondiale a Educației a continuat cu o prezentare a semnificației zilei de 5 octombrie, dar și cu un concurs pe teme de educație la care s-au întrecut două echipaje ale cadrelor didactice din școală. A fost prezentată, de asemenea, o expoziție cu lucrări realizate de elevi prin quilling (arta rulării hârtiei), iar la final profesorii, învățătorii și elevii prezenți au putut asculta un program de muzică folk, susținut de formația școlii – „Ecou”- coordonată de profesorul Cornel Pleșu.

Data de 5 octombrie a fost declarata Ziua Mondială a Educației în 1994, la recomandarea UNESCO. (Mihaela NICULESCU)

Ziua Mondială a Educației nu a trecut fără a fi marcată de reprezentanții școlii nr. 8 „Iacov Antonovici” din Bârlad. Cu acest prilej, pe 5 octombrie, a fost lansat al II-lea volum al profesorului Gabriel Milan Sava „Managementul proiectelor educaționale”, lucrare apărută în 2008 la Editura Casa Corpului Didactic Bacău. Volumul lansat cu ocazia Zilei Mondiale a Educației este al doilea pe care profesorul bârlădean Gabriel Milan Sava îl semnează, după cel din 2004. „Este o onoare ca această prezentare să aibă loc în școala noastră, profesorul Sava nefiind cadru didactic la Școala nr. 8. Cartea este de un real…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

2 comments

  1. Eu zic ca ar trebui ca fiecare unitate de invatamant sa sarbatoreasca Ziua Mondiala a Educatiei si sa fie mai bine mediatizata aceasta zi,totusi e vorba despre educatie !!!

  2. Ma si mir cum de se mai si sarbatoreste in Romania…sa fim realisti,sistemul educational ca si celelalte sisteme din tara au cancer,sunt varza,la pamant…