Home » Sanatate » Bani la bal pentru spital

Bani la bal pentru spital

Cu banii obținuți în urma balului caritabil organizat de Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” au fost făcute achiziții și dotări în mai multe secții.

Banii strânși la balul caritabil organizat din inițiativa conducerii Spitalului de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad pe 1 iunie și-au găsit locul în planurile de achiziții ale instituției.

Lucrările de reamenajare a rezervelor sunt pe ultima sută de metri și, în curând, va fi montat și linoleum medical în secțiile Medicală, Ginecologie și Chirurgie. Zilele acestea vor fi achiziționate trei frigidere, trei aparate de aer condiționat și trei televizoare pentru rezervele secțiilor menționate.

La această oră, spitalul are o nouă targă mobilă achiziționată recent, cu ajutorul căreia pacienții vor fi transferați de la Compartimentul de Primire a Urgențelor în condiții mult mai sigure decât până acum. (M.N.)

Cu banii obținuți în urma balului caritabil organizat de Spitalul de Urgență "Elena Beldiman" au fost făcute achiziții și dotări în mai multe secții. Banii strânși la balul caritabil organizat din inițiativa conducerii Spitalului de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad pe 1 iunie și-au găsit locul în planurile de achiziții ale instituției. Lucrările de reamenajare a rezervelor sunt pe ultima sută de metri și, în curând, va fi montat și linoleum medical în secțiile Medicală, Ginecologie și Chirurgie. Zilele acestea vor fi achiziționate trei frigidere, trei aparate de aer condiționat și trei televizoare pentru rezervele secțiilor menționate. La această oră,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: