Home » Justitie » Hoții fură ca în codru

Hoții fură ca în codru

În luna septembrie a acestui an, a fost recuperat de polițiști cel mai mare prejudiciu produs în urma unui furt din locuință.

Doi tineri de 19 și 21 de ani din Stănilești, respectiv Berezeni, au intrat prin efracție în casa unei femei de 45 de ani din comuna Stănilești, de unde au sustras o borsetă ce conținea suma de 70.000 lei, 8.240 euro și 100 de dolari.

Polițiștii au reușit să-i identifice pe cei în cauză și să-i rețină pe raza orașului Murgeni. În momentul perchezițiilor a fost găsită asupra celor doi o parte din bani, restul fiind recuperat de la domiciliile acestora. Persoanei păgubite i-a fost restituită întreaga sumă, fapt ce a dus la împăcarea părților și scoaterea celor doi de sub răspundere penală. (Roxana CUCU)

În luna septembrie a acestui an, a fost recuperat de polițiști cel mai mare prejudiciu produs în urma unui furt din locuință. Doi tineri de 19 și 21 de ani din Stănilești, respectiv Berezeni, au intrat prin efracție în casa unei femei de 45 de ani din comuna Stănilești, de unde au sustras o borsetă ce conținea suma de 70.000 lei, 8.240 euro și 100 de dolari. Polițiștii au reușit să-i identifice pe cei în cauză și să-i rețină pe raza orașului Murgeni. În momentul perchezițiilor a fost găsită asupra celor doi o parte din bani, restul fiind recuperat de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

2 comments

  1. la ce foamete e in tara asta nu ma mira nimik

  2. daca intra peste tine in casa si in acel timp esti acasa, sunt doua variante…ori iti da el tie in cap, ori tu ii dai lui in cap…mda, ce se intampla la noi, gainarii ieftine !

%d blogeri au apreciat: