Home » World » Mihail Gorbaciov a fost spitalizat

Mihail Gorbaciov a fost spitalizat

Ultimul lider al fostei Uniuni Sovietice Mihail Gorbaciov a anunțat joi seara că a fost spitalizat, deoarece starea sa de sănătate s-a agravat, relatează postul rus de televiziune Rossia 12, în pagina electronică.

„Starea mea de sănătate era relativ bună în ultimele șapte zile, însă astăzi s-a agravat și am fost spitalizat. În prezent, sunt conectat la un aparat. fiind înconjurat de diverse cabluri”, a declarat Gorbaciov pentru postul rus de radio Russkaia Slujba Novostei (Serviciul rus de știri).

„Îmi cunoașteți caracterul, sunt hotărât să lupt, să trăiesc”, adăugat el.

El a apărut în ultimii ani cu fața umflată și obosit în intervențiile sale publice.Laureatul Premiului Nobel pentru Pace în 1990, fostul președinte sovietic Mihail Gorbaciov, în vârstă de 83 de ani, este foarte respectat în Occident și mult mai puțin apreciat de majoritatea concetățenilor săi, care îl învinovățesc de destrămarea fostei Uniuni Sovietice și de haosul economic și social care au urmat.

Sursa: mediafax.ro

Ultimul lider al fostei Uniuni Sovietice Mihail Gorbaciov a anunțat joi seara că a fost spitalizat, deoarece starea sa de sănătate s-a agravat, relatează postul rus de televiziune Rossia 12, în pagina electronică. "Starea mea de sănătate era relativ bună în ultimele șapte zile, însă astăzi s-a agravat și am fost spitalizat. În prezent, sunt conectat la un aparat. fiind înconjurat de diverse cabluri", a declarat Gorbaciov pentru postul rus de radio Russkaia Slujba Novostei (Serviciul rus de știri). "Îmi cunoașteți caracterul, sunt hotărât să lupt, să trăiesc", adăugat el. El a apărut în ultimii ani cu fața umflată și…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: