Home » Administratie » În septembrie, peste 59 de milioane de lei au plătit vasluienii la bugetul de stat
Directia Finantelor Publice (constructie)

În septembrie, peste 59 de milioane de lei au plătit vasluienii la bugetul de stat

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Vaslui a anunțat că, în luna septembrie, veniturile totale bugetare realizate s-au ridicat la 59,2 milioane de lei, cu 8,4% mai mult față de aceeași periodă a anului trecut.

Din suma menționată, 21,2 milioane de lei s-au dus la bugetul de stat, înregistrându-se o ușoară scădere față de anul trecut. Alte 27 de milioane de lei au intrat în bugetul asigurărilor sociale, mai mult cu 17,9% față de aceeași perioadă a anului 2013, iar bugetul de sănătate a colectat 10,2 miliaone de lei, în creștere cu 19%. Cei mai puțini bani au intrat în bugetul pentru șomaj, 0,8 milioane de lei, dar această sumă este cu 15,9% mai mare față de cea de anul trecut.

Tot în luna septembrie, inspecția fiscală a efectuat 67 de controale la tot atâția agenți economici și au fost emise 16 decizii de impunere ca urmare a nerespectării legislației economico-financiare. Aceste controale au suplimentat bugetul de stat cu 2,6 milioane de lei, iar acești bani au reprezentat, în principal, diferențe de TVA și accesorii în valoare de 1,6 milioane de lei. Restul a reprezentat impozit pe profit.

Tot ca urmare a controalelor efectuate, au fost aplicate 16 amenzi contravenționale, iar valoarea lor totală a fost de 39 de mii de lei. (A.C.)

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Vaslui a anunțat că, în luna septembrie, veniturile totale bugetare realizate s-au ridicat la 59,2 milioane de lei, cu 8,4% mai mult față de aceeași periodă a anului trecut. Din suma menționată, 21,2 milioane de lei s-au dus la bugetul de stat, înregistrându-se o ușoară scădere față de anul trecut. Alte 27 de milioane de lei au intrat în bugetul asigurărilor sociale, mai mult cu 17,9% față de aceeași perioadă a anului 2013, iar bugetul de sănătate a colectat 10,2 miliaone de lei, în creștere cu 19%. Cei mai puțini bani au intrat în bugetul…

Review Overview

About Mihai Vasile

One comment

  1. bravo,un lucru imbucurator

x

Check Also

Incendiu puternic la ferma Vanbet din Banca Sat. A ars în întregime un TIR cu 10 tone de paie

Un incendiu puternic a mistuit în totalitate un TIR, ...

12 angajați ai Ambulatoriului Spitalului Județean Vaslui, depistați cu coronavirus. DSP face anchetă

Un focar de SARS-CoV-2 este în plină evoluție la ...

15 persoane, printre care și un străin, lucrau ilegal la firme dintr-o singură comună. ITM a dat amenzi de 300.000 de lei

Nu mai puțin de 15 persoane, printre care și ...