Home » Social » Vasluiul sub lupă – Ce va face pisi la iarnă?

Vasluiul sub lupă – Ce va face pisi la iarnă?

Pe timpul sezonului cald, animalele din municipiul reședință se relaxează pe ceea ce a fost cândva, rețeaua de transport a agentului termic folosită de SC Termica Vaslui SA.

În fotografia de mai sus, prezento pisică se bucură de căldura înmagazinată în metalul țevilor, într-o dimineață răcoroasă de septembrie. Desigur, căldura vine de la razele soarelui (captate cu o zi înainte), nu de la cazanele companiei, căci aceasta a trecut demult în neființă. Dar oare ce va face pisica la iarnă? Probabil același lucru pe care îl vor face și miile de vasluieni care nu mai au contracte cu firma de termoficare: va îngheța. (Bogdan RUSU)

Pe timpul sezonului cald, animalele din municipiul reședință se relaxează pe ceea ce a fost cândva, rețeaua de transport a agentului termic folosită de SC Termica Vaslui SA. În fotografia de mai sus, prezento pisică se bucură de căldura înmagazinată în metalul țevilor, într-o dimineață răcoroasă de septembrie. Desigur, căldura vine de la razele soarelui (captate cu o zi înainte), nu de la cazanele companiei, căci aceasta a trecut demult în neființă. Dar oare ce va face pisica la iarnă? Probabil același lucru pe care îl vor face și miile de vasluieni care nu mai au contracte cu firma de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: