Home » Social » Bătrână arsă de vie într-un incendiu

Bătrână arsă de vie într-un incendiu

O bătrână în vârstă de 90 de ani, din municipiul Bârlad a decedat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a ars de vie în locuință. Ea a suferit arsuri pe de 90% din suprafața corpului.

”Incendiul a fost anunțat de către fiul victimei, la ora 1.05. Ajunși la locul evenimentului, pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului, care a distrus patul pe care se afla victima, un televizor, un telefon și două corpuri de bibliotecă. Pentru stingerea incendiului pompierii au acționat cu o autospecială și opt cadre militare”, ne-a declarat cpt. Petru Iftene, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui.

Cauza probabilă a incendiului a fost un bec lăsat în preajma unor materiale combustibile. (A.A.)

O bătrână în vârstă de 90 de ani, din municipiul Bârlad a decedat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a ars de vie în locuință. Ea a suferit arsuri pe de 90% din suprafața corpului. ”Incendiul a fost anunțat de către fiul victimei, la ora 1.05. Ajunși la locul evenimentului, pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului, care a distrus patul pe care se afla victima, un televizor, un telefon și două corpuri de bibliotecă. Pentru stingerea incendiului pompierii au acționat cu o autospecială și opt cadre militare”, ne-a declarat cpt. Petru Iftene, purtător de cuvânt al…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: