Home » Invatamant » Biblioteca „Stroe Belloescu” mizează pe generația tânără

Biblioteca „Stroe Belloescu” mizează pe generația tânără

Chiar dacă internetul oferă posibilitatea lecturării unei cărți în format electronic, plăcerea răsfoirii uneia tipărite încă există pentru tinerii și copii din Bârlad. Aceștia merg la bibliotecă pentru a-și procura cărți sau pentru a studia în incinta Sălii de lectură.

„Pentru împrumut, tinerii solicită cel mai adesea volume de beletristică, dar și cărți de aventură sau romane polițiste. Biblioteca «Stroe Belloescu» Bârlad încearcă prin intermediul diferitelor activități să atragă cât mai mulți tineri: lansare de carte, expoziții tematice sau cercuri recreative”, ne-a declarat Cristina Vizitiu, directorul Bibliotecii „Stroe Belloescu”. După activitatea „Ora poveștilor”, desfășurată pe timpul vacanței, Secția pentru copii a Bibliotecii „Stroe Beloescu” a pregătit o nouă activitate denumită „Bani IQ” în cadrul căreia așteaptă cât mai mulți participanți. Copii din Bârlad au ocazia de renunța la gadgeturi și de a merge la bibliotecă pentru a învăța să-și gestineze proprii bănuți. (Roxana CUCU)

Chiar dacă internetul oferă posibilitatea lecturării unei cărți în format electronic, plăcerea răsfoirii uneia tipărite încă există pentru tinerii și copii din Bârlad. Aceștia merg la bibliotecă pentru a-și procura cărți sau pentru a studia în incinta Sălii de lectură. „Pentru împrumut, tinerii solicită cel mai adesea volume de beletristică, dar și cărți de aventură sau romane polițiste. Biblioteca «Stroe Belloescu» Bârlad încearcă prin intermediul diferitelor activități să atragă cât mai mulți tineri: lansare de carte, expoziții tematice sau cercuri recreative”, ne-a declarat Cristina Vizitiu, directorul Bibliotecii „Stroe Belloescu”. După activitatea „Ora poveștilor”, desfășurată pe timpul vacanței, Secția pentru copii…

Review Overview

About Mihai Vasile

One comment

  1. Iisuse! :))))))) ce ne mai aflam in treaba… Dar iubim praful in ochi, nu-i bai.

x

Check Also

Tabăra RYLA, a V-a ediție la Bârlad

O nouă ediție a Taberei RYLA (Rotary Youth Leadership ...

Surpriză de 8 Martie pentru profesoarele de la Liceul „Marcel Guguianu” din Zorleni

Clipe emoționante, joi, în cancelaria Liceului Tehnologic „Marcel Guguianu” ...

Elevele care vor reprezenta Bârladul și județul la Olimpiada Națională de Neogreacă

Șase eleve  de gimnaziu din Bârlad au reușit să ...