Home » Social » CARP sărbătorește pe 24 ianuarie

CARP sărbătorește pe 24 ianuarie

Începând cu anul viitor, ziua CARP Bârlad va fi sărbătorită pe 24 ianuarie, Ziua Unirii. Această decizie, deloc întâmplătoare pentru o instituție ce poartă numele Elenei Cuza, a fost luată joi, 9 octombrie, cu prilejul Adunării Generale Extraordinare a reprezentanților CARP Bârlad.

Ordinea de zi a Adunării Generale a cuprins: raportul de activitate a CARP din 1898 până în prezent, raport bazat pe o serie de documente de arhivă; execuția bugetară și rapoartele comisiei de cenzori din 2004 până în prezent, precum și lansarea monografiei CARP – autor prof. Gheorghe Gherghe și coautor Nicolae Mihai.

Au luat cuvântul în cadrul Adunării 21 de participanți, 12 din delegația CARP Bârlad și restul de la 18 case de ajutor reciproc din țară. Evenimentul a avut loc în aula Colegiului „Gheorghe Roșca Codreanu”. Elevii codreniști au prezentat la finalul Adunării Generale a CARP un program artistic susținut de grupul de muzică folk al Colegiului. (Mihaela NICULESCU)

Începând cu anul viitor, ziua CARP Bârlad va fi sărbătorită pe 24 ianuarie, Ziua Unirii. Această decizie, deloc întâmplătoare pentru o instituție ce poartă numele Elenei Cuza, a fost luată joi, 9 octombrie, cu prilejul Adunării Generale Extraordinare a reprezentanților CARP Bârlad. Ordinea de zi a Adunării Generale a cuprins: raportul de activitate a CARP din 1898 până în prezent, raport bazat pe o serie de documente de arhivă; execuția bugetară și rapoartele comisiei de cenzori din 2004 până în prezent, precum și lansarea monografiei CARP – autor prof. Gheorghe Gherghe și coautor Nicolae Mihai. Au luat cuvântul în cadrul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: