Home » Social » Hohote de râs, aplauze și huiduieli la Sala Studio

Hohote de râs, aplauze și huiduieli la Sala Studio

Cu ocazia Festivalului Internațional de Umor „Constantin Tănase”, vasluienii au avut bucuria de a vedea un spectacol excepțional de improvizație oferit de trupa SC IMPRO SRL. Râsete, huiduieli, aclamări și aplauze au dat viață Sălii Studio timp de o oră, cât improvizatorii au pus în scenă glumele publicului.

Cei prezenți au avut libertatea de a hotărî ce personaje să interpreteze cei de la SC IMPRO SRL, în ce spațiu să se desfășoare acțiunea, precum și povestea propriu-zisă. Așa că jocurile improvizatorilor fără regie sau scenariu, doar cu creativitate și imaginație, în spații precum ștrand, cimitir, gară sau taxi au creat o bună dispoziție, publicul fiind extrem de încântat de spectacol.

“A fost un spectacol excepțional, m-am amuzat teribil. Nu mă așteptam să fie așa frumos. Mi-a plăcut mult și mai vreau. Mi-a plăcut mai ales de vasluianul nostru Vlad Gălățianu” a declarat un tânăr spectator vasluian.

La ieșirea din sală încântarea se vedea pe chipurile tuturor, toți aclamând “Mai vrem! Să mai veniți!” . Și nu numai tinerilor le-a plăcut, ci și celor mai în vârstă, spunând că a fost “ceva inedit”.

La spectacol a fost prezent și regizorul Mihai Lungeanu, care a rămas impresionat atât de spectacol, cât și de evoluția vasluianului Vlad Gălățianu, pe care îl cunoaște de când era mai mic. (R.N)

Cu ocazia Festivalului Internațional de Umor „Constantin Tănase”, vasluienii au avut bucuria de a vedea un spectacol excepțional de improvizație oferit de trupa SC IMPRO SRL. Râsete, huiduieli, aclamări și aplauze au dat viață Sălii Studio timp de o oră, cât improvizatorii au pus în scenă glumele publicului. Cei prezenți au avut libertatea de a hotărî ce personaje să interpreteze cei de la SC IMPRO SRL, în ce spațiu să se desfășoare acțiunea, precum și povestea propriu-zisă. Așa că jocurile improvizatorilor fără regie sau scenariu, doar cu creativitate și imaginație, în spații precum ștrand, cimitir, gară sau taxi au creat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: