Home » Social » Lansare cu umor a unei cărți umoristice

Lansare cu umor a unei cărți umoristice

Vineri, la Biblioteca Județeană „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui, cunoscutul profesor, folclorist, etnograf și publicist Dan Ravaru s-a alfat în fața publicului prezent, venit să-i fie alături la lansarea cărții „Memorial Umoristic”, demonstrând încă odată, dacă mai era nevoie, că “ziua în care nu ai râs, e o zi pierdută” și că “receptarea umorului este o caracteristică esențială pentru definirea gradului de inteligență al unei persoane”.

“Fiecare dintre etapele cumplite pe care le-am trăit au lăsat și o urmă de umor și chiar dacă nu mi le-am notat atunci nicăieri, acum mi le-am reamintit și le-am scris, pentru că dacă nu avem altceva, măcar umor s-avem” a declarat Dan Ravaru.

Gelu Voicu Bichineț, directorul Bibliotecii Județene Vaslui, prezent și el la eveniment a declarat că „ este un eveniment ce ne onorează și, cum era de așteptat, profesorul Dan Ravaru, nu a lăsat să treacă nici ediția a XXIII-a a Festivalului Internațional de Umor «Constantin Tănase» fără să așterană câteva gânduri”.

Evenimentul a fost prezentat de binecunoscutul actor bârlădean Gruia Novac, participând și administratorul județului, Valeriu Caragață, precum și apropiați ai profesorului Ravaru care l-au felicitat pentru ceea ce a realizat.

(Roxana NĂSTASĂ)

Vineri, la Biblioteca Județeană „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui, cunoscutul profesor, folclorist, etnograf și publicist Dan Ravaru s-a alfat în fața publicului prezent, venit să-i fie alături la lansarea cărții „Memorial Umoristic”, demonstrând încă odată, dacă mai era nevoie, că “ziua în care nu ai râs, e o zi pierdută” și că “receptarea umorului este o caracteristică esențială pentru definirea gradului de inteligență al unei persoane”. “Fiecare dintre etapele cumplite pe care le-am trăit au lăsat și o urmă de umor și chiar dacă nu mi le-am notat atunci nicăieri, acum mi le-am reamintit și le-am scris, pentru că dacă nu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: