Home » Sport » Mihaela Petrea aduce o nouă victorie

Mihaela Petrea aduce o nouă victorie

Clubul Sportiv școlar (CSS) Bârlad a mai punctat un succes pe plan național. Mihaela Petrea a câștigat Cursa populară din cadrul Maratonului Internațional de la București din 5 octombrie. Această competiție a însumat 3.000 de metri, la start fiind peste 2.000 de participanți, grupați pe două categorii, feminin și masculin.

„A fost o cursă foarte tare, o cursă benefică de verificare și totul s-a desfășurat conform planurilor”, ne-a declarat, Lucian Bolgar, antrenor atletism în cadrul CSS Bârlad.

Acest concurs a fost și o pregătire pentru campionatul național de cros de la finalul lunii. (A.A.)

Clubul Sportiv școlar (CSS) Bârlad a mai punctat un succes pe plan național. Mihaela Petrea a câștigat Cursa populară din cadrul Maratonului Internațional de la București din 5 octombrie. Această competiție a însumat 3.000 de metri, la start fiind peste 2.000 de participanți, grupați pe două categorii, feminin și masculin. „A fost o cursă foarte tare, o cursă benefică de verificare și totul s-a desfășurat conform planurilor”, ne-a declarat, Lucian Bolgar, antrenor atletism în cadrul CSS Bârlad. Acest concurs a fost și o pregătire pentru campionatul național de cros de la finalul lunii. (A.A.)

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. Dupa multi ani de seceta…barladul Devine din ce in ce mai cunoscut in atletism..nu doar gimnastica…

%d blogeri au apreciat: