Home » Sport » Turneul cartierelor are nevoie de departajări

Turneul cartierelor are nevoie de departajări

A doua etapă din cadrul Turneului Cartierelor din Bârlad și-a desemnat câștigătorii: Munteni Podeni – Cotu Negru 1-1, Viktoria Cotu Negru – Ciocoii Vechi și Noi 0-7, Centaur – Atletico Deal 3-0, Sporting Bârlad – Gară 3-0, Piață Fiziomed – Munteni Căsuțe 0-3 (prin neprezentarea echipei Piață Fiziomed), FEPA – Phoenix 0-0.

Această zi ar fi trebuit să fie și cea decisivă privind clasamentul final al grupelor și stabilirea echipelor și a meciurilor pentru sferturile de finală. Acest lucru nu a fost posibil din cauza clasamentului din grupa C, unde calificate pentru sferturi, Aleea Parc și Centaur, nu pot fi departajate. În acest caz organizatorii au programat un meci de departajare miercuri, de la ora 17.

Acestea au fost ultimele meciuri disputate în grupe și presiunea calificării în sferturile de finala și-a spus cuvântul, printr-o evoluție cu o incarcatura mai specială. Ne aflăm la cea de-a V-a Editie a Turneului Cartierelor la Fotbal, organizat de catre TSD Bârlad, și în ideea formării unei tradiții în organizarea acestui turneu, mizăm pe faptul că în continuare vom avea o compeție fair-play fără incidente”, ne-a declarat secretarul TSD Bârlad, Costel Bucă. (A.A.)

A doua etapă din cadrul Turneului Cartierelor din Bârlad și-a desemnat câștigătorii: Munteni Podeni – Cotu Negru 1-1, Viktoria Cotu Negru – Ciocoii Vechi și Noi 0-7, Centaur – Atletico Deal 3-0, Sporting Bârlad – Gară 3-0, Piață Fiziomed – Munteni Căsuțe 0-3 (prin neprezentarea echipei Piață Fiziomed), FEPA – Phoenix 0-0. Această zi ar fi trebuit să fie și cea decisivă privind clasamentul final al grupelor și stabilirea echipelor și a meciurilor pentru sferturile de finală. Acest lucru nu a fost posibil din cauza clasamentului din grupa C, unde calificate pentru sferturi, Aleea Parc și Centaur, nu pot fi…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: