Home » Sport » Multe goluri și probleme la minifotbal.

Multe goluri și probleme la minifotbal.

În cadrul etapei a patra a Campioantului județean de minifotbal, desfășurată sâmbătă, 11 octombrie, favorita campionatului, Salvatorii au fost umilită de Zimbru cu scorul de 5-0, meciul nefiind lipsit de probleme.

 George VARZARI

 Etapa a patra a Campionatului județean de minifotbal fost una plină de surpirze, campionii de anul trecut, Salvatorii, fiind învinși la scor, în meciul cu Zimbru. Gazdele au reușit să să se impună cu 5-0 într-un meci care nu a fost lipsit de probleme. Jucătorii de la Salvatorii au avut un exces de furie, începând să amenințe și să jignească echipa adversă. La ieșirile acestora au contribuit și deciziile arbitrilor, care nu s-au conformat cu cerințele jucătorilor. Joi, 16 octombrie, cele două echipe sunt invitate la o ședință la Școala 4, la care vor participa și oficiali ai federației de profil, în cadrul căreia se va discuta situația din meciul de sâmbătă.

Echipa suporterilor, PNV a smuls cu greu un egal în meciul cu Unirea Negrești, scor 2-2, vasluienii reușind să aducă egalarea în ultimul minut de joc.

Inter Traian a câștigat partida cu Red Star, scor 2-1, gazdele consolidându-și poziția a doua în clasament.

Noul echipament al Victoriei Unistil le-a adus noroc, reușind o victorie liniștitoare în meciul cu Spartanii, scor 2-0.

La finalul etapei a patraa, liderul clasamentului, PNV, se află la o distanță de numai un punct de ocupanta locului al doilea, Inter Traian, cu cele 10 puncte adunate și la trei puncte distanță Unirea Negrești. Codașele clasamentului sunt FCS1 și Spartanii, care nu a adunat niciun punct în patru partide și Smartex Boys cu trei puncte.

În cadrul etapei a patra a Campioantului județean de minifotbal, desfășurată sâmbătă, 11 octombrie, favorita campionatului, Salvatorii au fost umilită de Zimbru cu scorul de 5-0, meciul nefiind lipsit de probleme.  George VARZARI  Etapa a patra a Campionatului județean de minifotbal fost una plină de surpirze, campionii de anul trecut, Salvatorii, fiind învinși la scor, în meciul cu Zimbru. Gazdele au reușit să să se impună cu 5-0 într-un meci care nu a fost lipsit de probleme. Jucătorii de la Salvatorii au avut un exces de furie, începând să amenințe și să jignească echipa adversă. La ieșirile acestora au contribuit…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile