Home » Justitie » Reclamație la Poliție: “Leșin din cauza vrăjilor!”

Reclamație la Poliție: “Leșin din cauza vrăjilor!”

Printre zecile de mii de apeluri și sesizări pe care le primesc polițiștii vasluieni anual, există și unele cu un conținut de-a dreptul bizar. Nu trece lună fără ca la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vaslui să nu fie trimisă vreo petiție care nu corespunde cu realitatea sau să nu se prezinte vreun cetățean care să reclame o “neregulă” demnă de filmele SF. Vecini care intră în casă și toarnă praf pe jos și droguri în apă, vrăji care provoacă leșin pe stradă, emițătoare puse în locuințe sunt doar câteva din reclamațiile din ultima perioadă.

Roxana NĂSTASĂ

Pe lângă problemele curente pe care locuitorii județului Vaslui le reclamă la Poliție, precum tâlhării, violuri, accidente și alte asemenea, unii dintre ei prezintă nereguli care depășesc cu mult pragul ridicolului. Majoritatea celor care-i asaltează pe oamenii legii cu astfel de petiții sunt fie persoane care au probleme psihice, fie persoane cu mult timp liber, care sunt înzestrate imaginație bogată.

O reclamație ciudată a unei doamne din Vaslui suna așa: “Mi se pătrunde în locuința mea, cu spray paralizant, distrugându-mi ușile, geamurile chiar prin acoperișul casei. Odată pătruns în casă, eu sunt monitorizată, iar în casă mi se pun codificările de pe ambalaje… Mi se schimbă pielea îmbătrânită, unde cu niște senzori de mișcare sunt localizată”.

Un at cetățean din județ a depus o petiție în care s-a plâns de faptul că doctorii îi leagă intestinele: „Doctorii mă torturează. Îmi distrug ochii și creierul cu tot felul de circuite mortale, îmi leagă intestinele ca să fiu un om mort”.

O altă doamnă care reclamă tot doctorii a povestit polițiștilor că pe computerul tomograf e cumplit torturată de către doctori făcându-i-se câte 190 de injecții în ochi care o umplu de sânge. Alta s-a plâns că „îi bagă în gură și în nas fire care au curent pe fază lungă, ajungând până în creier, care îi ard ochii”.

De la doctori reclamați, trecem la personaje stranii sau vecini. “Din cauza vrăjilor, eu leșin pe stradă”.

”Am un ecou în partea dreaptă unde mă torturează continuu și îmi spun vorbe urâte, îmi spun viața din copilărie… Scăpați-mă de ecou, l-am auzit și la fetița mea”, „se acționează asupra mea cu ajutorul unor emițătoare puse în locuință în mod infracțional”, „vecinii întră în casă și toarnă praf pe jos și droguri în apă”, „vecinii au introdus o țeavă în locuință și mă asfiziază cu gaz” sunt alte câteva exemple de petiții ale unor oameni din județ.

Aceste sesizări sunt de cele mai multe ori clasate, din conținutul petițiilor sau din verificările efectuate anterior de către Poliție în unitățile medicale de specialitate rezultând că petenții suferă de afecțiuni de natură psihică care să le afecteze discernământul.

Printre zecile de mii de apeluri și sesizări pe care le primesc polițiștii vasluieni anual, există și unele cu un conținut de-a dreptul bizar. Nu trece lună fără ca la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vaslui să nu fie trimisă vreo petiție care nu corespunde cu realitatea sau să nu se prezinte vreun cetățean care să reclame o “neregulă” demnă de filmele SF. Vecini care intră în casă și toarnă praf pe jos și droguri în apă, vrăji care provoacă leșin pe stradă, emițătoare puse în locuințe sunt doar câteva din reclamațiile din ultima perioadă. Roxana NĂSTASĂ Pe lângă problemele…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: