Home » Sport » Rezultate bune pentru karting-ul bârlădean

Rezultate bune pentru karting-ul bârlădean

Cercul de karting al Clubului Copiilor din Bârlad a participat la a noua etapă a Campionatului Național de Karting, desfășurată în parcarea Complexului Expozițional din Craiova.

Cercul a participat cu patru concurenți la trei categorii de motorizare. Astfel, la clasa Bambini (50 cc), Mihnea Oprea a obținut locul al VI-lea, la clasa Pufo (60 cc) Vasile Bâgu și Bogdan Burlibașa au opținut locurile VII și VIII. La clasa Cadet (80 cc) Andrei Chiriac a ajuns pe locul VII.

În urma acestor clasări Cercul de karting al Clubului Copiilor a evoluat un loc în clasamentul general, situându-se pe locul al VII-lea din totalul de 16 concurenți înscriși în campionat.

„Acest rezultat este cu atât mai îmbucurător, pentru că noi dispunem de un buget redus. Din această cauză am participat doar la patru dintre etapele desfășurate până acum, iar prezența la ultima etapă de la Arad este pusă sub semnul întrebării”, ne-a declarat Marius Gâmbuță, directorul Clubului Copiilor din Bârlad, responsabil al cercului de Karting.

Etapele la care au participat piloții bârlădeni, din cele 10 ale campionatului, au fost cele de la Arad, Oradea, Reșița și Craiova. (A.A)

Cercul de karting al Clubului Copiilor din Bârlad a participat la a noua etapă a Campionatului Național de Karting, desfășurată în parcarea Complexului Expozițional din Craiova. Cercul a participat cu patru concurenți la trei categorii de motorizare. Astfel, la clasa Bambini (50 cc), Mihnea Oprea a obținut locul al VI-lea, la clasa Pufo (60 cc) Vasile Bâgu și Bogdan Burlibașa au opținut locurile VII și VIII. La clasa Cadet (80 cc) Andrei Chiriac a ajuns pe locul VII. În urma acestor clasări Cercul de karting al Clubului Copiilor a evoluat un loc în clasamentul general, situându-se pe locul al VII-lea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. Trebuie mentionat ca locul 7 din 16 cluburi este unul foarte bun pentru primul an de participare in campionat iar dfiferenta o face dotarea mult mai buna a unor cluburi si posibilitatea lor de a participa la mai multe categorii .

%d blogeri au apreciat: