Home » Justitie » Salvare implicată într-un accident rutier

Salvare implicată într-un accident rutier

Ieri, o salvare a Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui a fost implicată într-un accident de circulație pe raza localității Văleni, în timp ce se deplasa pentru preluarea unei urgențe medicale din localitatea vasluiană Șerbotești.

Potrivit managerului SAJ Vaslui, Aurora Popa, asistenta medicală care se afla în salvare a suferit mai multe contuzii, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență pentru îngrijiri medicale.

“Un echipaj SAJ aflat în misiune a fost implicat într-un accident de circulație. Echipajul se deplasa la o solicitare în localitatea Șerbotești. Pe DN 24, în localitatea Văleni, un autovehicul a schimbat brusc sensul de mers, fiind lovit în plin de ambulanță. Un pasager al autovehiculului a fost transportat în stare critică la spital, iar asistenta medicală de pe salvare este policontuzionată și se află la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean”, a declarat Aurora Popa.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. (R.N)

Ieri, o salvare a Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui a fost implicată într-un accident de circulație pe raza localității Văleni, în timp ce se deplasa pentru preluarea unei urgențe medicale din localitatea vasluiană Șerbotești. Potrivit managerului SAJ Vaslui, Aurora Popa, asistenta medicală care se afla în salvare a suferit mai multe contuzii, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență pentru îngrijiri medicale. "Un echipaj SAJ aflat în misiune a fost implicat într-un accident de circulație. Echipajul se deplasa la o solicitare în localitatea Șerbotești. Pe DN 24, în localitatea Văleni, un autovehicul a schimbat brusc sensul de mers, fiind…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Bârlădean de 15 ani, reținut pentru tâlhărie calificată

         Polițiștii au reținut un tânăr  în vârstă de ...

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă din casă trebuie să prezinte autorităților fie o declarație pe propria răspundere, fie o adeverință de la angajator

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă ...

Șeful MAI, Marcel Vela. a anunțat un set de nou de măsuri de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus

– Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină ...