Home » Justitie » Amânare în dosarul polițistului șpăgar

Amânare în dosarul polițistului șpăgar

Agentul Eugen Costel Nechita, acuzat că a cerut 250 de lei mită unui șofer pentru a-l scăpa de amendă, așteaptă ca magistrații să se pronunțe în cauza sa.

Alexandru CROITORU

Eugen Costel Nechita, agent de poliție în cadrul compartimentului Rutier al Poliției orașului Murgeni, va afla, pe 22 octombrie, ce au decis magistrații Tribunalului Vaslui. După termenul de judecată de ieri, instanța a lăsat în pronunțare dosarul în care Nechita este judecat pentru mită.

Polițistul a cerut unui șofer 250 de lei pentru a-l scăpa de la plata unei amenzi și, pentru a fi mai convingător asupra intențiilor sale, agentul de poliție a reținut actele acestuia fără să aplice vreo sancțiune. Odiseea polițistului din Murgeni a început pe 17 mai când a oprit, la un control de rutină, un autoturism înmatriculat în Marea Britanie, condus de un tânăr bârlădean. La solicitarea lui Nechita, conducătorul auto a prezentat la control cartea de identitate și permisul auto, în timp ce proprietarul autoturismului, aflat șI el în mașină, i-a înmânat polițistului asigurarea RCA și raportul ce atesta efectuarea inspecției tehnice periodice (ITP). După un timp, i-a cerut șoferului să vină la mașina lui și i-a spus acestuia că certificatul de înmatriculare și polița RCA sunt false. În replică, proprietarul mașinii i-a spus agentului că se înșeală și că cele două documente au mai fost verificate și de alți polițiști, cu ocazia altor controale. După mai multe negocieri și interveneția unui preot, cei trei s-au înțeles și agentul de poliție ar fi cerut și primit 250 de lei pentru a-i restitui, proprietarului autoturismului, documentele reținute de acesta.

Agentul Eugen Costel Nechita, acuzat că a cerut 250 de lei mită unui șofer pentru a-l scăpa de amendă, așteaptă ca magistrații să se pronunțe în cauza sa. Alexandru CROITORU Eugen Costel Nechita, agent de poliție în cadrul compartimentului Rutier al Poliției orașului Murgeni, va afla, pe 22 octombrie, ce au decis magistrații Tribunalului Vaslui. După termenul de judecată de ieri, instanța a lăsat în pronunțare dosarul în care Nechita este judecat pentru mită. Polițistul a cerut unui șofer 250 de lei pentru a-l scăpa de la plata unei amenzi și, pentru a fi mai convingător asupra intențiilor sale, agentul…

Review Overview

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: