Home » Sanatate » Copil ars pe față și pe mâini

Copil ars pe față și pe mâini

Din cauza neatenței părinților, un copil în vârstă de numai un an din localitatea vasluiană Slobozia, comuna Gârceni, a suferit arsuri pe față și pe mâini, după ce a fost lăsat singur în casă, iar o scânteie din sobă a aprins pătuțul în care se afla.

„Este vorba despre un început de incendiu, la care a fost suficientă intervenția serviciului de voluntari din localitate. Copilul avea pătuțul în imediata apropiere a sobei. Tatăl a ieșit câteva minute să aducă apă, timp în care au sărit scântei din sobă, copilul suferind arsuri în zona feței și pe mâini. Tatăl este cel care a strigat imediat după ajutor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Vaslui, Petru Iftene.

La fața locului s-au făcut cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor în care s-a produs incidentul. (Roxana NĂSTASĂ)

Din cauza neatenței părinților, un copil în vârstă de numai un an din localitatea vasluiană Slobozia, comuna Gârceni, a suferit arsuri pe față și pe mâini, după ce a fost lăsat singur în casă, iar o scânteie din sobă a aprins pătuțul în care se afla. "Este vorba despre un început de incendiu, la care a fost suficientă intervenția serviciului de voluntari din localitate. Copilul avea pătuțul în imediata apropiere a sobei. Tatăl a ieșit câteva minute să aducă apă, timp în care au sărit scântei din sobă, copilul suferind arsuri în zona feței și pe mâini. Tatăl este cel…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: