Home » Social » Copilul meu – David vrea să fie pompier

Copilul meu – David vrea să fie pompier

David are 5 ani și este un băiețel isteț, hazliu și cu planuri mărețe. Îi place mult la grădiniță și ar sta toată ziua cu Iasmina, „fata” lui preferată și Robert prietenul lui cel mai bun. Vorbăreț și plin de viață, micuțul așteaptă cu nerăbdare iarna, anotimpul său preferat să poată să se dea cu sania, să facă oameni de zăpadă și mai ales, să vină Moș Crăciun.

Jucăria lui preferată e o „mașină șmecheră” pe care o are chiar de la Moș, iar ceea ce îi place mai mult să mănânce sunt sarmalele și înghețata cu căpșuni și banane. Colorează și pictează de câte ori are ocazia, numai că are o singură supărare. Nu-l mai are pe bunicul, de aceea într-un desen cu tema „familia mea” i-a desenat pe toți membrii în afară de bunicul, pe care l-a piedut de curând.

Când va fi mare, curajosul David vrea să devină pompier, să se urce pe scară și să stingă incendii. (R.N)

David are 5 ani și este un băiețel isteț, hazliu și cu planuri mărețe. Îi place mult la grădiniță și ar sta toată ziua cu Iasmina, „fata” lui preferată și Robert prietenul lui cel mai bun. Vorbăreț și plin de viață, micuțul așteaptă cu nerăbdare iarna, anotimpul său preferat să poată să se dea cu sania, să facă oameni de zăpadă și mai ales, să vină Moș Crăciun. Jucăria lui preferată e o "mașină șmecheră" pe care o are chiar de la Moș, iar ceea ce îi place mai mult să mănânce sunt sarmalele și înghețata cu căpșuni și banane.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: