Home » Administratie » Un fel de parc, un fel de educație

Un fel de parc, un fel de educație

Nu mai este un secret faptul că Parcul 1 Mai din Vaslui este plin de gunoaie tot timpul. Dacă celelalte parcuri din oraș strălucesc de curățenie, Serviciul de Salubrizare din cadrul firmei de gospodărire locală ocupându-se de aspectul lor zilnic, pe acest parc se pare că nu-l prea bagă nimeni în seamă când vine vorba de curățenie. Așa se face că pe jos găsești numai peturi de bere, mucuri de țigară, pungi și coji de semințe. De asta se ocupă tinerii din Vaslui, care sfidează cel mai elementar comportament civic. De ce să se obosească să arunce gunoiul la coș dacă tot nu-i sancționează nimeni?

Dacă în anii trecuți cei care aruncau pe jos chiar și o țigară primeau amendă de 500 de lei, acum se aleg doar cu un avertisment de la Poliția Locală. Însă cei care își fac veacul prin acest parc nu se aleg nici măcar cu asta, pentru că nici polițiștii locali nu dau pe-acolo, ca să nu mai vorbim de angajații GOSCOM.

Roxana NĂSTASĂ

Nu mai este un secret faptul că Parcul 1 Mai din Vaslui este plin de gunoaie tot timpul. Dacă celelalte parcuri din oraș strălucesc de curățenie, Serviciul de Salubrizare din cadrul firmei de gospodărire locală ocupându-se de aspectul lor zilnic, pe acest parc se pare că nu-l prea bagă nimeni în seamă când vine vorba de curățenie. Așa se face că pe jos găsești numai peturi de bere, mucuri de țigară, pungi și coji de semințe. De asta se ocupă tinerii din Vaslui, care sfidează cel mai elementar comportament civic. De ce să se obosească să arunce gunoiul la coș…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: