Home » Justitie » Condamnat pentru tentativă de omor

Condamnat pentru tentativă de omor

Un bărbat de 35 de ani din satul Bârlălești, Comuna Epureni a fost condamnat de Tribunalul Vaslui la trei ani și jumătate de închisoare pentru tentativă de omor calificat.

La începutul anului 2013, Ionel Manolache, pe fondul unui conflict spontan, l-a lovit cu o bucată de lemn pe fratele său Costel Manolache, în zona capului. În urma investigațiilor medicale și a perioadei de spitalizare a victimei s-a Tribunalul Vaslui a stabilit faptul că agresorul i-a pus în viața în pericol fratelui său.

Bărbatul a fost condus la penitenciar, alaltăieri, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească. (A.A.)

Un bărbat de 35 de ani din satul Bârlălești, Comuna Epureni a fost condamnat de Tribunalul Vaslui la trei ani și jumătate de închisoare pentru tentativă de omor calificat. La începutul anului 2013, Ionel Manolache, pe fondul unui conflict spontan, l-a lovit cu o bucată de lemn pe fratele său Costel Manolache, în zona capului. În urma investigațiilor medicale și a perioadei de spitalizare a victimei s-a Tribunalul Vaslui a stabilit faptul că agresorul i-a pus în viața în pericol fratelui său. Bărbatul a fost condus la penitenciar, alaltăieri, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească. (A.A.)

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: