Home » Sport » Derby în liga județeană de fotbal

Derby în liga județeană de fotbal

Juventul Fălciu va întâlni Vitis Șuletea în cadrul etapei a V-a a Ligii a IV-a. Meciul face parte din Seria de Sud și va avea loc duminică, de la ora 11, pe stadionul local din comuna Fălciu.

Tot în Seria de Sud, Viitorul Bârlad va întâlni pe teren oripriu Podgoria Oltenești, elevii de la LPS Vaslui vor avea meci acasă cu Olimpia Stănilești, Unirea Banca va juca cu Flacăra Murgeni, Foresta Zorleni va întâlni pe propriul teren FDR Tutova, iar meciul dintre Pajura Huși și Multim Pereni va încheia etapa a V-a din Seria de Sud.

Ziua de duminică va începe pentru cei din Seria de Nord cu meciul Vulturul Bălteni – FC 2000 Bălteni, AS Victoria Muntenii de Jos va juca acasă cu Viitorul Rebricea, iar ACS Inter Sport Vaslui va disputa meciul cu Dinamic Botești pe terenul de la Bălteni. Atletico Vaslui va întâlni Avântul Zăpodeni vineri, de la ora 17, pe terenul local din Zăpodeni. Meciul Voința Ștefan cel Mare – Smart Negrești a fost amânat. (G.V.)

Juventul Fălciu va întâlni Vitis Șuletea în cadrul etapei a V-a a Ligii a IV-a. Meciul face parte din Seria de Sud și va avea loc duminică, de la ora 11, pe stadionul local din comuna Fălciu. Tot în Seria de Sud, Viitorul Bârlad va întâlni pe teren oripriu Podgoria Oltenești, elevii de la LPS Vaslui vor avea meci acasă cu Olimpia Stănilești, Unirea Banca va juca cu Flacăra Murgeni, Foresta Zorleni va întâlni pe propriul teren FDR Tutova, iar meciul dintre Pajura Huși și Multim Pereni va încheia etapa a V-a din Seria de Sud. Ziua de duminică va…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile