Home » Social » Mașinile familiei Constantinciu, implicate în accident

Mașinile familiei Constantinciu, implicate în accident

La doar câteva ore după conferința de presă cu care Ștefan Constantinciu și-a încheiat mandatul de manager al Spitalului de Urgență „Elena Beldiman”, mașinile a doi dintre membrii familiei sale aproape că au fost spulberate în urma unui accident rutier. Este vorba de autoturismele tatălui, respectiv surorii ex-managerului, care se aflau parcate regulamentar pe strada Ioan Codrescu, acolo unde are casa familia Constantinciu.

„Accidentul a fost produs de bârlădeanul Adrian Popa, un tânăr de 29 de ani, căruia i s-a făcut rău, pierzând, astfel, controlul volanului. În urma testării cu aparatul, s-a constatat că tânărul nu consumase băuturi alcoolice”, a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui, pentru Est News.

În afară de cele două mașini, au fost avariate alte trei, de asemenea parcate regulamentar.

Câțiva locuitori de pe stradă, speriați de zgomotul asurzitor produs de tamponarea autoturismelor, ne-au povestit că starea de rău a tânărului era evidentă.

„Ne-a spus că a simțit, deodată, o înțepătură în inimă și a pierdut controlul. Și-a revenit cu greu și avea spume la gură. Mare noroc că nu erau copii pe stradă, așa cum se întâmplă de obicei pe strada asta”, ne-a povestit unul dintre martori.

Ambulanța a sosit imediat la locul accidentului, însă tânărut a refuzat să fie transportat la spital. Câțiva dintre cei care au stat de vorbă cu Adrian Popa l-au identificat pe acesta ca fiind fiul Elenei Popa, fosta asociată a lui Viorel Dumitrașc la SC Urban Proiect Bârlad. Elena Popa și-a pierdut viața în urmă cu circa opt ani, tot într-un accident rutier, în apropiere de Iași. Ea se afla în mașină în acel moment chiar cu fiul său, care a scăpat ca prin minune. (S.M.)

La doar câteva ore după conferința de presă cu care Ștefan Constantinciu și-a încheiat mandatul de manager al Spitalului de Urgență "Elena Beldiman", mașinile a doi dintre membrii familiei sale aproape că au fost spulberate în urma unui accident rutier. Este vorba de autoturismele tatălui, respectiv surorii ex-managerului, care se aflau parcate regulamentar pe strada Ioan Codrescu, acolo unde are casa familia Constantinciu. "Accidentul a fost produs de bârlădeanul Adrian Popa, un tânăr de 29 de ani, căruia i s-a făcut rău, pierzând, astfel, controlul volanului. În urma testării cu aparatul, s-a constatat că tânărul nu consumase băuturi alcoolice", a…

Review Overview

User Rating: 4.75 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

3 comments

  1. Este clar ca are epilepsie !!! Este printre putinele boli pentru care nu se da aviz medical pentru a conduce. Politia ar trebui sa-l gaseasca pe medicul care i-a dat aviz pentru scoala de soferi, precum si pe medicul de familie sau specialist, care nu au anuntat politia rutiera ca acest bolnav are epilepsie, asa cum prevede legea !!!

  2. Ce cauta acest criminal la volan? Pai daca erau vreo 10 oameni pe care i-ar fi tarat 100 m, de n-ar mai fi ramas nici macar de vreo recunoastere, ce-ar fi fost atunci? Acest criminal are tata, are frati? De ce nu erau ei in locul masinilor daca tot ii permit unui neputincios psihic sa conduca? Si da , cu siguranta a fost totul premeditat,oricum va scapa usor, e posibil sa nu sa se acorde nici macar despagubiri (intotdeauna soc. de asigurari gasesc chichite!), pentru ca acest inconstient( daca n-ar fi fost sofer l-as fi compatimit, dar in acest caz NUUUU!)NU AVEA VOIE SA CONDUCA!!!! . Probabil, intr-o criza de epilepsie, i-a tras de volan mamei sale, sau oricum i-a distras atentia, pierzand astfel controlul, numai ca acest om a „scapat printr-o minune” pentru a omori oameni nevinovati!

  3. e un accident comandat, fiti siguri. daca mai ramane viu, Stefan, e mare lucru.