Home » Social » Bani în plus pentru copiii săraci

Bani în plus pentru copiii săraci

De la 1 noiembrie, copiii din 13.000 de familii sărace din județul Vaslui vor primi 42 de lei în plus pe lângă alocația pe care o primesc în prezent.

Aceste drepturi financiare nu au legătură cu alocația de stat acordată tuturor copiilor minori, ci vine în sprijinul familiilor foarte sărace (cu venituri de până la 530 de lei pe membru de familie) care beneficiază în prezent de alocații pentru sprijinul familiei. În prezent, cea mai mare alocație pentru susținerea familiei, de 260 de lei, este acordată familiilor care au venituri nete lunare, sub 200 pe mebru de familie și au 4 sau mai mulți copii.

În județul Vaslui, media lunară a numărului de familii care apelează la ajutorul acordat de Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială este de 13.000. Această cifră variază însă de la o lună la alta. (Bogdan RUSU)

De la 1 noiembrie, copiii din 13.000 de familii sărace din județul Vaslui vor primi 42 de lei în plus pe lângă alocația pe care o primesc în prezent. Aceste drepturi financiare nu au legătură cu alocația de stat acordată tuturor copiilor minori, ci vine în sprijinul familiilor foarte sărace (cu venituri de până la 530 de lei pe membru de familie) care beneficiază în prezent de alocații pentru sprijinul familiei. În prezent, cea mai mare alocație pentru susținerea familiei, de 260 de lei, este acordată familiilor care au venituri nete lunare, sub 200 pe mebru de familie și au…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile