Home » Social » Bârladul sub lupă: Trei Doamne, toate trei!

Bârladul sub lupă: Trei Doamne, toate trei!

Strada General Vasile Milea din Bârlad continuă să ne ofere imagini de râs cu plâns. Din seria „parchezi ca un bou”, proprietarii a trei mașini s-au gândit să-și pună la adăpost, de nu știm ce, neprețuitele. Așa se face că pe colțul unui trotuar stăteau cele trei vehicule, parcate meticulos și strategic, iar pietonii trebuiau să meragă pe stradă, expunându-se pericolului de accident. Interesant este faptul că nu doar o singură dată s-a întămplat acest lucru, ci mai mereu proprietarii mașinilor ne arată cât de mult le prețuiesc, fiind în stare să le parcheze în casă dacă s-ar putea. Locuri de parcare ar fi suficiente, dar atunci ar da dovadă de civilizație și nu ar mai atrage atenția. (R.C.)

Strada General Vasile Milea din Bârlad continuă să ne ofere imagini de râs cu plâns. Din seria „parchezi ca un bou”, proprietarii a trei mașini s-au gândit să-și pună la adăpost, de nu știm ce, neprețuitele. Așa se face că pe colțul unui trotuar stăteau cele trei vehicule, parcate meticulos și strategic, iar pietonii trebuiau să meragă pe stradă, expunându-se pericolului de accident. Interesant este faptul că nu doar o singură dată s-a întămplat acest lucru, ci mai mereu proprietarii mașinilor ne arată cât de mult le prețuiesc, fiind în stare să le parcheze în casă dacă s-ar putea. Locuri…

Review Overview

About Mihai Vasile

One comment

  1. e plin orasul numai de “soferi”! pe trecerea dinspre bancpost si banca carpatica a stat o dubita care era de vanzare pe trecerea de pietoni cam 3 zile si nu oarecum ci pe toata trecerea!

x

Check Also

Condamnați la sărăcie. PIB-ul județelui Vaslui este sub jumătatea mediei naționale

Județul Vaslui continuă să înregistreze cele mai slabe performanțe ...

Un tânăr a furat de la vecini bunuri de peste 13.000 de lei

Un tânăr de 19 ani din Tanacu a fost ...

CJ Vaslui continua alocare de fonduri către biserici. Parohiile Târzii, Negrești 3 și Draxeni vor primi 150.000 de lei

de Dănuț CIOBANU  Consiliul Județean Vaslui răspunde unei noi ...