Home » Sport » Spectacol șI emoții la minifotbal

Spectacol șI emoții la minifotbal

În cadrul etapei a V-a din campionatul județean de minifotbal, Victoria Unistil a dat de pământ cu Smaratex Boys într-un meci umilitor pentru gazde, terminat 3-12. În derby-ul etapei, Salvatorii – Inter Traian, oaspeții au reușit să câștige marcând singurul gol al meciului.

 George VARZARI

 Capul de afiș al ultimei etape disputate la minifotbal a fost meciul dintre Salvatorii și Inter Traian. Meciul a fost unul foarte echilibrat, cu ocazii la ambele porți, dar presiunea pe Salvatorii s-a făcut vizibilă, Inter Traian marcând și unicul gol al meciului.

Scorul etapei a fost reușit de Victoria Unistil, într-un meci în care s-au marcat nu mai puțin de 15 goluri, cu Smaratex Boys, încheiat 3-12. Victoria Unistil a ajuns din urmă echipele PNV și Unirea Negrești, cae au câte 10 puncte fiecare, anunțându-se o luptă acerbă pentru poziția a doua.

Unirea Negrești a reușit să-și mențină seria de victorii, înregistrând cel de-al treilea succes al actualului sezon, în meciul cu Red Star. Unirea Negrești a reușit să marcheze cinci goluri în poarta gazdelor, meci încheiat 0-5.

Spartanii au remizat alb cu FCS1, într-un meci fără prea multe șanse de poart. O întâlnire dură se anunța meciul dintre Zimbru și No Name, cele două echipe fiind în lupta directă pentru locul cinci în clasament. Meciul a fost clar în favoarea echipei Zimbru, câștigat fără prea mari emoții cu scorul de 5-1.

La sfârșitul etapei a V-a, lider al clasamentului cu 12 puncte câștigate este Inter Traian, urmată de Victoria Unistil, cu 10 puncte, la egalitate cu ocupanta locului trei, PNV, respectiv a locului patru, Unirea Negrești, dar despărțite de golaveraj. Codașele campionatului sunt FCS1, Spartanii și Smartex.

În cadrul etapei a V-a din campionatul județean de minifotbal, Victoria Unistil a dat de pământ cu Smaratex Boys într-un meci umilitor pentru gazde, terminat 3-12. În derby-ul etapei, Salvatorii - Inter Traian, oaspeții au reușit să câștige marcând singurul gol al meciului.  George VARZARI  Capul de afiș al ultimei etape disputate la minifotbal a fost meciul dintre Salvatorii și Inter Traian. Meciul a fost unul foarte echilibrat, cu ocazii la ambele porți, dar presiunea pe Salvatorii s-a făcut vizibilă, Inter Traian marcând și unicul gol al meciului. Scorul etapei a fost reușit de Victoria Unistil, într-un meci în care…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: