Home » Sport » Victorii pe linie, acasă, pentru CS Viitorul

Victorii pe linie, acasă, pentru CS Viitorul

Echipa CS Viitorul Bârlad a învins acasă Podgoria Oltenești cu 3-0 în cadrul campionatului județean de fotbal. Jocul a fost foarte echilibrat cel puțin în urma primei reprize terminate cu scorul de 0-0.

Cea de-a doua repriză a fost una mult mai dezechilibrată, când pe fondul unei căderi fizice a oaspeților, echipa bârlădeană a înscris de trei ori. Golurile au fost marcate de Valentin Manghea (două goluri) și de Andrei Budeanu (un gol din penalty acordat în urma unui fault).

„A fost un meci echilibrat, dar noi am reușit să ne facem jocul. Am avut o primă repriză cu multe ocazii, dar fără goluri, însă în a doua repriză am reușit să ne fructificăm avantajul terenului propriu”, ne-a declarat Florin Bularda, antrenorul echipei CS Viitorul Bârlad.

După cinci etape echipa bârlădeană se află pe locul se află pe locul doi, cu 12 puncte, pe primul loc situându-se Juventus Fălciu, cu 15 puncte. La final de campionat, primele două clasate vor susține un meci de baraj pentru promovare în liga a III-a. (Andrei ARSENE)

Echipa CS Viitorul Bârlad a învins acasă Podgoria Oltenești cu 3-0 în cadrul campionatului județean de fotbal. Jocul a fost foarte echilibrat cel puțin în urma primei reprize terminate cu scorul de 0-0. Cea de-a doua repriză a fost una mult mai dezechilibrată, când pe fondul unei căderi fizice a oaspeților, echipa bârlădeană a înscris de trei ori. Golurile au fost marcate de Valentin Manghea (două goluri) și de Andrei Budeanu (un gol din penalty acordat în urma unui fault). „A fost un meci echilibrat, dar noi am reușit să ne facem jocul. Am avut o primă repriză cu multe…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: