Home » Invatamant » Work-shopuri la Biblioteca Județeană

Work-shopuri la Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui organizează două workshopuri pentru cei mici, cu temele „Bune maniere” și „Siguranța navigării pe internet”. Primul dintre ele se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, fiind împărțit în două sesiuni. Pentru cei cu vârste între 6 și10 ani, workshopul se va desfășura în perioada 3-7 noiembrie, iar pentru cei cu vârstele între 10 și 14 ani, în perioada 24 – 28 noiembrie.

La „Siguranța navigării pe internet” sunt așteptați copii cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, perioada de desfășurare a workshopului fiind 10-14 noiembrie.

Doritorii se pot înscrie până pe 30 octombrie la Sala de împrumut la domiciliu pentru copii din cadrul Bibliotecii. (Roxana NĂSTASĂ)

Biblioteca Județeană "Nicolae Milescu Spătarul" Vaslui organizează două workshopuri pentru cei mici, cu temele "Bune maniere" și "Siguranța navigării pe internet". Primul dintre ele se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, fiind împărțit în două sesiuni. Pentru cei cu vârste între 6 și10 ani, workshopul se va desfășura în perioada 3-7 noiembrie, iar pentru cei cu vârstele între 10 și 14 ani, în perioada 24 - 28 noiembrie. La "Siguranța navigării pe internet" sunt așteptați copii cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, perioada de desfășurare a workshopului fiind 10-14 noiembrie. Doritorii se pot înscrie…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: