Home » Administratie » Ajutoare de minimis pentru fermierii vasluieni

Ajutoare de minimis pentru fermierii vasluieni

Având în vedere inundațiile și ploile masive care au căzut în județul Vaslui în perioada mai-iulie și care au produs pagube în sectorul apicol, crescătorii de albine vor beneficia de sprijin financiar de până la patru lei/familie de albine pentru o stupină de maxim 75 de familii de albine și de un ajutor de 7,5 lei/familie de albine pentru o stupină cu peste 75 de familii. Cei interesați pot depunde cererile de ajutor până la sfârșitul lunii octombrie 2014.

Deasemenea, conform Hotărârii de Guvern 873/2014, privind achiziționarea de berbeci de reproducție din rase specializate de către producătorii agricoli sau achiziționarea de junici de rasă, crescătorii beneficiază de sprijin financiar de până la 2.500 de lei/cap de berbec de rasă achiziționat și de 5.000 de lei/cap junică din rasă specializată. Pentru acest timp de ajutor, termenul limită de depunere a cererilor este 10 noiembrie 2014. (A.C.)

Având în vedere inundațiile și ploile masive care au căzut în județul Vaslui în perioada mai-iulie și care au produs pagube în sectorul apicol, crescătorii de albine vor beneficia de sprijin financiar de până la patru lei/familie de albine pentru o stupină de maxim 75 de familii de albine și de un ajutor de 7,5 lei/familie de albine pentru o stupină cu peste 75 de familii. Cei interesați pot depunde cererile de ajutor până la sfârșitul lunii octombrie 2014. Deasemenea, conform Hotărârii de Guvern 873/2014, privind achiziționarea de berbeci de reproducție din rase specializate de către producătorii agricoli sau achiziționarea…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Șofer cu permis fals de 4.800 de euro, prins de polițiștii de frontieră vasluieni în Ghermănești

Un șofer de 45 de ani, din județul Vaslui, ...

Femeie ucisă cu cuțitul în inimă, la Negrești, concubinul, rănit și el într-un umăr. Parchetul caută autorul

O femeie de 46 de ani a fost găsită ...

Înregistrare prin sistem video în SPV și plata cu cardul pentru 30 de impozite și contribuții

Persoanele înregistrate în Spațiul Privat Virtual (SPV) vor putea ...