Home » Justitie » Furt descoperit în urma unui accident rutier

Furt descoperit în urma unui accident rutier

Polițiștii din Grivița au întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârâirii infracțiunii de furt calificat pentru doi tineri din comuna Fruntișeni. Marius C. (20 ani) și un minor de 14 ani cărau într-o căruță, pe raza localității Trestiana, 580 de kilograme de cartofi.

Ei au fost descoperiți după ce au fost implicați într-un accident rutier ușor. O mașină a intrat în coliziune cu căruța nesemnalizată a celor doi hoți.

Conducătoarea auto a sunat la 112 pentru a seziza accidentul, dar pe lângă asta polițiștii sosiți la fața locului, pentru a investiga un accidentul rutier au constatat că cei doi căruțași furaseră cartofii aflați asupra lor.

După finalizarea cercetărilor dosarul va fi înaintat cu propunere legală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad. (A.A.)

Polițiștii din Grivița au întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârâirii infracțiunii de furt calificat pentru doi tineri din comuna Fruntișeni. Marius C. (20 ani) și un minor de 14 ani cărau într-o căruță, pe raza localității Trestiana, 580 de kilograme de cartofi. Ei au fost descoperiți după ce au fost implicați într-un accident rutier ușor. O mașină a intrat în coliziune cu căruța nesemnalizată a celor doi hoți. Conducătoarea auto a sunat la 112 pentru a seziza accidentul, dar pe lângă asta polițiștii sosiți la fața locului, pentru a investiga un accidentul rutier au constatat că cei…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile