Home » Sport » Turneul cartierelor și-a desemnat cele mai bune echipe

Turneul cartierelor și-a desemnat cele mai bune echipe

Sâmbătă, în ciuda ploii și a terenului greu practicabil, amatori de fotbal din Bârlad au făcut tot posibilul pentru a ieși câștigători. Astfel, au fost meciuri care s-au desfășurat de o singură parte a terenului, cum ar fi Sporting Bârlad – Aleea Parc (10-0) și Centaur – Gară (6-0). Celelalte meciuri au fost mult mai disputate. Phoenix – Capșa s-a terminat 0-0 (6-5 după penaltiuri), după un meci în care ambele echipele s-au apropiat cu greu de poarta adversă.

Munteni Podeni – FEPA (2-1) a fost, de asemenea, un meci echilibrat, echipa FEPA conducând după prima repriză. Munteni-Podeni a revenit in extremis pe final după două goluri în mai puțin de cinci minute (ambele în urma unor lovituri de colț).

”Astăzi (sâmbătă – n.r.) am văzut patru meciuri foarte bune, din care doar două echipe și-au arătat adevărata lor forță pe teren: Sporting Bârlad și Gară. Ele pornesc cu prima șansă la calificarea în finală”, ne-a declarat Andrei Chirvase, reprezentant al organizatorilor.

Meciurile din semifinale sunt: Sporting Bârlad – Munteni Podeni și Phoenix – Gară și se vor juca sâmbătă, 25 octombrie, cu începere de la ora 10. (A.A.)

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=S2YP8_3nauE&w=420&h=315]

Sâmbătă, în ciuda ploii și a terenului greu practicabil, amatori de fotbal din Bârlad au făcut tot posibilul pentru a ieși câștigători. Astfel, au fost meciuri care s-au desfășurat de o singură parte a terenului, cum ar fi Sporting Bârlad – Aleea Parc (10-0) și Centaur – Gară (6-0). Celelalte meciuri au fost mult mai disputate. Phoenix – Capșa s-a terminat 0-0 (6-5 după penaltiuri), după un meci în care ambele echipele s-au apropiat cu greu de poarta adversă. Munteni Podeni – FEPA (2-1) a fost, de asemenea, un meci echilibrat, echipa FEPA conducând după prima repriză. Munteni-Podeni a revenit…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: