Home » Justitie » Centrală dezafectată, magnet pentru pericole

Centrală dezafectată, magnet pentru pericole

Pe strada Vasile Pârvan nr. 17, lângă două locații unde părinții își aduc copiii pentru supraveghere și educare – Creșa nr.9 și Grădinița cu Program Normal nr.15 – se află clădirea unei foste centrale termice de cartier, parțial demolată, ce servește ca adăpost oamenilor străzii și care reprezintă un real pericol atât pentru adulți cât și pentru copii.

Din informațiile primite de la personalul creșei, am aflat că în acel loc se petrec tot felul de lucruri neplăcute: cel mai frecvent sunt văzuți tineri care se droghează sau trecători care dau frâu liber nevoilor fiziologice, însă a existat și situația în care „chiriașii” locației desfășurau activități sexuale fără nici o jenă. În ciuda sesizărilor telefonice efectuate de directoarea creșei către Poliția Locală, lucrurile au rămas neschimbate.

Cei mai expuși pericolelor sunt copiii din zonă, care ies la joacă dar și cei aflați în sălile grădiniței, a carei geamuri dau spre acel loc, aceștia putân fi oricând martorii unor situații marcante.

O altă problemă întâlnită în acea zonă ține de câini comunitari atrași de gunoaiele strânse acolo, părinții fiind nevoiți uneori să facă slalom printre ei atunci când își duc copii la grădiniță. (Roxana CUCU)

Pe strada Vasile Pârvan nr. 17, lângă două locații unde părinții își aduc copiii pentru supraveghere și educare - Creșa nr.9 și Grădinița cu Program Normal nr.15 - se află clădirea unei foste centrale termice de cartier, parțial demolată, ce servește ca adăpost oamenilor străzii și care reprezintă un real pericol atât pentru adulți cât și pentru copii. Din informațiile primite de la personalul creșei, am aflat că în acel loc se petrec tot felul de lucruri neplăcute: cel mai frecvent sunt văzuți tineri care se droghează sau trecători care dau frâu liber nevoilor fiziologice, însă a existat și situația…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. Din pacate domnul primar fair play (care-si loveste, cu raceta de tenis, adversarii in spate) nu este receptiv la solicitarile cetatenilor. Acum 4 ani aveam copilul la gradinita acolo si am facut niste poze, le-am atasat unui mail pe care l-am trimis primarului,celor din primarie ,la mai multe ziare locale si nu a facut nimeni nimic. cam tarziu cu acest articol

%d blogeri au apreciat: