Home » Administratie » Bârladul sub lupă Casa groazei este locuită

Bârladul sub lupă Casa groazei este locuită

La Bârlad, unuia dintre monumentele istorice rămase în picioare i se acordă atenție doar de către oamenii străzii, care îl îngroapă în gunoaie.

Este vorba despre clădirea aflată pe strada Nicolae Iorga, sediul Băncii Tutova. În buricul târgului, foarte aproape de Primăria Bârlad, acest monument istoric zace în paragină, căpătând un aspect de „casa groazei”. Totuși, la vederea mărturiilor existenței unor „locatari” vii, dispare acest gând, iar PET-urile, resturile alimentare și chiar articole vestimentare vin să demonstreze că acolo locul este „ocupat” de cineva. (R.C.)

La Bârlad, unuia dintre monumentele istorice rămase în picioare i se acordă atenție doar de către oamenii străzii, care îl îngroapă în gunoaie. Este vorba despre clădirea aflată pe strada Nicolae Iorga, sediul Băncii Tutova. În buricul târgului, foarte aproape de Primăria Bârlad, acest monument istoric zace în paragină, căpătând un aspect de "casa groazei". Totuși, la vederea mărturiilor existenței unor "locatari" vii, dispare acest gând, iar PET-urile, resturile alimentare și chiar articole vestimentare vin să demonstreze că acolo locul este "ocupat" de cineva. (R.C.)

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: