Home » Social » AJOFM Vaslui anunță noi locuri de muncă

AJOFM Vaslui anunță noi locuri de muncă

Șomerii din județ care își doresc să lucreze, au ocazia de a ocupa unul dintre cele 204 locuri de muncă vacante, anunțate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forțelor de Muncă Vaslui.

Săptămâna trecută, la Bârlad erau disponibile 45 de locuri de muncă, la Vaslui 61 și 98 la Huși. Pentru cei cu studii superioare sunt oferite doar două locuri de muncă în tot județul: secretară și funcționar economic, iar restul de 202 sunt destinate celor cu studii medii și profesionale, cuprinzând meserii precum: supraveghetor muzeu, agent asigurare, CTC-ist, operator calculator, tehnician gestiune stoc, electrician iluminare filmare, maistru confecții, bucătar, ospătar, strungar universal, rectificator universal, tâmplar universal, șofer autoturisme, vânzător, măcelar, confecționer asamblor articole din textile, confecționer articole din piele și înlocuitori, muncitor necalificat în industria confecțiilor, muncitor necalificat la demolarea clădirilor, etc. (R.C.)

Șomerii din județ care își doresc să lucreze, au ocazia de a ocupa unul dintre cele 204 locuri de muncă vacante, anunțate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forțelor de Muncă Vaslui. Săptămâna trecută, la Bârlad erau disponibile 45 de locuri de muncă, la Vaslui 61 și 98 la Huși. Pentru cei cu studii superioare sunt oferite doar două locuri de muncă în tot județul: secretară și funcționar economic, iar restul de 202 sunt destinate celor cu studii medii și profesionale, cuprinzând meserii precum: supraveghetor muzeu, agent asigurare, CTC-ist, operator calculator, tehnician gestiune stoc, electrician iluminare filmare, maistru confecții, bucătar, ospătar,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile