Home » Social » Anchetă în cazul unei femei aflată în stare de ebrietate care a căzut peste copii ei

Anchetă în cazul unei femei aflată în stare de ebrietate care a căzut peste copii ei

Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui au declanșat o anchetă în cazul unei femei în vârstă de 37 de ani, din comuna vasluiană Solești, mamă a zece copii, care este acuzată de neglijență.

Femeia, aflată în stare avansată de ebrietate, cu un copil în brațe și cu altul de mână, a fost văzută când se întorcea acasă de la un magazin din sat. Ea a căzut de mai multe ori în rigolă, peste copilul său, care era murdar și desculț și cu greu a reușit să se redreseze pentru a-și continua drumul.

“Este un caz cutremurător. Acești copii sunt victime ale neglijenței părinților. Este inadmisibil cum femeia cade și în loc să vadă ce face copilul, se repede să ia sticla cu băutură pe care a scăpat-o”, a declarat directorul DGASPC Vaslui, Ionel Armeanu Ștefănică.

Vizitată de reprezentanții DGASPC, femeia a declarat că are grijă de copiii ei.

“Am băut lichior și vin după o zi de muncă în care nu am mâncat nimic și m-am amețit. M-am enervat că m-au filmat. (…) Eu am grijă de copii, nu-i dau la stat”, a spus aceasta.

Reprezentanții DGASPC Vaslui au solicitat o ordonanță președințială pentru scoaterea copiilor din familie. (Roxana NĂSTASĂ)

Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui au declanșat o anchetă în cazul unei femei în vârstă de 37 de ani, din comuna vasluiană Solești, mamă a zece copii, care este acuzată de neglijență. Femeia, aflată în stare avansată de ebrietate, cu un copil în brațe și cu altul de mână, a fost văzută când se întorcea acasă de la un magazin din sat. Ea a căzut de mai multe ori în rigolă, peste copilul său, care era murdar și desculț și cu greu a reușit să se redreseze pentru a-și continua drumul. “Este un caz…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Pensionarii dau în judecată Guvernul. Pregătiri pentru pichetarea Prefecturii Vaslui

Organizațiile pensionarilor de la nivel național au stabilit calendarul ...

Vasluienii întorși din străinătate nu vor să se mai asigure la sistemul public de pensii

Vasluienii întorși din străinătate nu mai sunt interesați de ...

Salariile de la DGASPC Vaslui, în pericol! Angajații nu și-au primit nici voucherele de vacanță

de Dănuț CIOBANU  Situația financiară gravă cu care se ...