Home » National » Mii de manifestanți au protestat la Budapesta față de taxa pe Internet

Mii de manifestanți au protestat la Budapesta față de taxa pe Internet

Mii de manifestanți s-au adunat în centrul Budapestei, duminică seara, pentru a protesta față de planul Guvernului ungar de a impune o taxă pentru utilizarea Internetului.

Balazs Gulyas, fondatorul paginii de Facebook „O sută de mii împotriva taxei pe Internet”, a cerut Guvernului de la Budapesta să retragă proiectul de lege.

Fidesz, partidul aflat la guvernare în Ungaria, impune tot mai multe taxe asupra oamenilor și își dezamăgește chiar și propriul electorat, a declarat el în fața mulțimii adunate lângă clădirea Ministerului Economiei, în Piața Jozsef Nador.

Balasz Gulyas a avertizat Guvernul de la Budapesta cu organizarea unui nou protest, marți, în cazul în care nu va retrage acest proiect de lege în termen de 48 de ore.

Sursa: mediafax.ro

Mii de manifestanți s-au adunat în centrul Budapestei, duminică seara, pentru a protesta față de planul Guvernului ungar de a impune o taxă pentru utilizarea Internetului. Balazs Gulyas, fondatorul paginii de Facebook "O sută de mii împotriva taxei pe Internet", a cerut Guvernului de la Budapesta să retragă proiectul de lege. Fidesz, partidul aflat la guvernare în Ungaria, impune tot mai multe taxe asupra oamenilor și își dezamăgește chiar și propriul electorat, a declarat el în fața mulțimii adunate lângă clădirea Ministerului Economiei, în Piața Jozsef Nador. Balasz Gulyas a avertizat Guvernul de la Budapesta cu organizarea unui nou protest,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: