Home » Sport » HC Vaslui pregătește o nouă victorie

HC Vaslui pregătește o nouă victorie

Echipa condusă de Leonard Bibirig a început, de ieri, pregătirile pentru meciul care va urma la sfârșitul pauzei competeționale. Această pauză se datorează dublei pe care România o are împotriva reprezentativei din Kosovo, meciuri ce vor conta pentru calificarea la Euro 2018. Astfel, în etapa a X-a, HC Vaslui va întâlni HC Dunărea Călărași.

“Echipa vasluiană se pregătește intens pentru meciul care îl va avea la finalul pauzei competiționale. La acet meci încercăm să obținem cea de-a treia victorie la clubului vasluian și totodată toate cele trei puncte puse în joc, mai ales că handbalul se bucură de suporteri la Vaslui și merită o nouă victorie”, a declarat purtătorul de cuvânt al HC Vaslui. (A.C.)

Echipa condusă de Leonard Bibirig a început, de ieri, pregătirile pentru meciul care va urma la sfârșitul pauzei competeționale. Această pauză se datorează dublei pe care România o are împotriva reprezentativei din Kosovo, meciuri ce vor conta pentru calificarea la Euro 2018. Astfel, în etapa a X-a, HC Vaslui va întâlni HC Dunărea Călărași. “Echipa vasluiană se pregătește intens pentru meciul care îl va avea la finalul pauzei competiționale. La acet meci încercăm să obținem cea de-a treia victorie la clubului vasluian și totodată toate cele trei puncte puse în joc, mai ales că handbalul se bucură de suporteri la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile