Home » Sport » Kartingul bârlădean, cel mai bun la Adjud

Kartingul bârlădean, cel mai bun la Adjud

Piloții de la Clubul Copiilor „Spiru Haret” din Bârlad s-au întors încărcați de glorie de la „Marele Premiu al Vrancei” de la Adjud. Acest eveniment este la prima ediție și este un concurs Regional Interdisciplinar de karting, educație rutieră și aeromodele, organizat de Clubul Copiilor Adjud.

„Am reușit să ne clasăm pe primele locuri la toate categoriile la care am participat, ceea ce ne spune că ne facem treaba cum trebuie”, ne-a declarat Marius Gâmbuță, directorul Clubului Copiilor Bârlad.

La categoria bambini (50 cc), primele două locuri au fost ocupate, atât la îndemânare cât și la viteză de piloții bârlădeni Mihnea Oprea și Denis Costache.

La categoria pufo (60 cc) s-au evidențiat Vasile Bîgu (locul I la îndemânare și viteză) și Bagdan Burlibașa (locul II la îndemânare, viteză și educație rutieră).

Și la kategoria kadet (80 cc) piloții bârlădeniu au avut clasări excelente. Andrei Chiriac a obținut locul I la îndemânare și viteză și locul III la educație rutieră, iar Rareș Bălan, locul II, atât la îndemânare, cât și la viteză.

Pista pe care s-au desfășurat competițiile au fost de aproximativ 300 de metri. La proba de viteză, piloții au trebuit să traverseze pista trecând printre jaloane. Proba de îndemânare a fost mult mai grea existând numeroase șicane pe traseu, dar și semne de circulația care i-au pus la încercare pe participanți. Pentru fiecare greșeală arbitrii au penalizat piloții cu cinci secunde. La „educație rutieră” competitorii au dat un test după modelul celor date laexamenul pentru obținerea carnetului de conducere.

La concurs au mai participat echipaje de la Palatele și Cluburile Copiilor din Adjud, Focșani, Bicaz, Breaza, Târgu Secuiesc și Bacău. (A.A.)

Piloții de la Clubul Copiilor „Spiru Haret” din Bârlad s-au întors încărcați de glorie de la „Marele Premiu al Vrancei” de la Adjud. Acest eveniment este la prima ediție și este un concurs Regional Interdisciplinar de karting, educație rutieră și aeromodele, organizat de Clubul Copiilor Adjud. „Am reușit să ne clasăm pe primele locuri la toate categoriile la care am participat, ceea ce ne spune că ne facem treaba cum trebuie”, ne-a declarat Marius Gâmbuță, directorul Clubului Copiilor Bârlad. La categoria bambini (50 cc), primele două locuri au fost ocupate, atât la îndemânare cât și la viteză de piloții bârlădeni…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: