Home » Social » Copilul meu – Raisa știe bine ce vrea

Copilul meu – Raisa știe bine ce vrea

Raisa are aproape patru ani și deja știe ce vrea să fie când va crește mare: prințesă, la fel ca Sofia (personajul preferat). Ea este un copil cu o personalitate destul de puternică și își exprimă punctul de vedere fără a sta prea mult pe gânduri.

Printre activitățile sale preferate se numără și desenatul pereților sau mânjirea mobilei cu plastilină. De când merge la grădiniță, ea a învățat mai multe poezii și câtece, pe care le recită cât e ziua de lungă și cărora le ține evidența pe degetele de la mânuțe.

Raisa este un copil iubitor dar și poznit, câștigând zâmbete și îndurare prin intermediul pupicilor. Micuța preferă cel mai mult ciocolata, dar nu refuză și alte dulciuri. (R.C.)

Raisa are aproape patru ani și deja știe ce vrea să fie când va crește mare: prințesă, la fel ca Sofia (personajul preferat). Ea este un copil cu o personalitate destul de puternică și își exprimă punctul de vedere fără a sta prea mult pe gânduri. Printre activitățile sale preferate se numără și desenatul pereților sau mânjirea mobilei cu plastilină. De când merge la grădiniță, ea a învățat mai multe poezii și câtece, pe care le recită cât e ziua de lungă și cărora le ține evidența pe degetele de la mânuțe. Raisa este un copil iubitor dar și poznit,…

Review Overview

User Rating: 4.75 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: