Home » Social » Copilul meu – Iasmina, fetița cu pisicile

Copilul meu – Iasmina, fetița cu pisicile

Iasmina are cinci ani și toate motivele să zâmbească. Este o fetiță isteață, descurcăreață și cuminte. Îi plac păpușile ca oricărei fetițe de vârsta ei, însă joaca nu e pe primul plan. Mai mult îi place să învețe poezii și cântecele și să știe cât mai multe. Nu de alta, dar când crești mare, nu te mai joci cu păpușile, însă poeziile le mai ții minte.

Iasmina este fetița cu piscile, pentru că animalul său preferat este pisica, având de altfel mai multe acasă, cărora nu prea le are grija, întrucât grădinița îi răpește foarte mult timp și energie… Păcatul cade pe mama, care trebuie să le dea de mâncare și să le îngrijească. Micuța Iasmina își dorește să mănânce cât mai mulți cartofi prăjiți, pentru că îi plac foarte mult, și să ajungă doctoriță când va fi mare. (R.N.)


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Iasmina are cinci ani și toate motivele să zâmbească. Este o fetiță isteață, descurcăreață și cuminte. Îi plac păpușile ca oricărei fetițe de vârsta ei, însă joaca nu e pe primul plan. Mai mult îi place să învețe poezii și cântecele și să știe cât mai multe. Nu de alta, dar când crești mare, nu te mai joci cu păpușile, însă poeziile le mai ții minte. Iasmina este fetița cu piscile, pentru că animalul său preferat este pisica, având de altfel mai multe acasă, cărora nu prea le are grija, întrucât grădinița îi răpește foarte mult timp și energie... Păcatul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura