Home » Invatamant » Fetiță accidentată când cobora din microbuzul școlar

Fetiță accidentată când cobora din microbuzul școlar

O fetiță în vârstă de 5 ani, din localitatea Râșnița, comuna Laza, a ajuns ieri la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, după ce a fost lovită de o mașină când a coborât din microbuzul școlar cu care se întorcea de la grădiniță. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, fetița a traversat în fugă strada și a fost acroșată de un autoturism care circula din sens opus.

“În urma impactului, minora a suferit mai multe traumatisme și o fractură de gambă. Șoferul autoturismului care a lovit fetița, un bărbat în vârstă de 38 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ștraub. Conducătorul auto s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (R.N.)

O fetiță în vârstă de 5 ani, din localitatea Râșnița, comuna Laza, a ajuns ieri la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, după ce a fost lovită de o mașină când a coborât din microbuzul școlar cu care se întorcea de la grădiniță. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, fetița a traversat în fugă strada și a fost acroșată de un autoturism care circula din sens opus. "În urma impactului, minora a suferit mai multe traumatisme și o fractură de gambă. Șoferul autoturismului care a lovit fetița, un bărbat în vârstă de 38 de ani, a fost testat…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Calendarul examenului de bacalaureat național – 2020

Inspectoratul Școlar Județean  Vaslui a anunțat calendarul examenului de ...

Centrul Culturii Tradiționale Vaslui colectează calculatoare pentru copiii din mediul rural

În cadrul ”Târgului de Jucării” din acest an, Centrul ...

Peste 4.000 de elevi din municipiul Vaslui își vor primi bursele și pe perioada suspendării cursurilor

de Dănuț CIOBANU  Elevii unităților de învățământ preuniversitar de ...