Home » Invatamant » Fetiță accidentată când cobora din microbuzul școlar

Fetiță accidentată când cobora din microbuzul școlar

O fetiță în vârstă de 5 ani, din localitatea Râșnița, comuna Laza, a ajuns ieri la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, după ce a fost lovită de o mașină când a coborât din microbuzul școlar cu care se întorcea de la grădiniță. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, fetița a traversat în fugă strada și a fost acroșată de un autoturism care circula din sens opus.

„În urma impactului, minora a suferit mai multe traumatisme și o fractură de gambă. Șoferul autoturismului care a lovit fetița, un bărbat în vârstă de 38 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ștraub. Conducătorul auto s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (R.N.)

O fetiță în vârstă de 5 ani, din localitatea Râșnița, comuna Laza, a ajuns ieri la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, după ce a fost lovită de o mașină când a coborât din microbuzul școlar cu care se întorcea de la grădiniță. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, fetița a traversat în fugă strada și a fost acroșată de un autoturism care circula din sens opus. "În urma impactului, minora a suferit mai multe traumatisme și o fractură de gambă. Șoferul autoturismului care a lovit fetița, un bărbat în vârstă de 38 de ani, a fost testat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: