Home » Sport » SC Cronos Bârlad, medaliat la naționale

SC Cronos Bârlad, medaliat la naționale

La finalul săptămânii trecute, Asociația Sportivă „Sport Club Cronos” Bârlad, din cadrul Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din localitate, s-a clasat pe locul secund la Campionatul Național de Oină de la Recea, județul Brașov.

Evenimentul a fost organizat în sala de sport a Școlii din Recea și a adunat la start șapte cluburi din țară la toate categoriile de juniori, III, II și I: CS Spicu Horia Constanța, CS Biruința Gherăești (județul Neamț), CSM Progresul Băilești (județul Dolj), SC Cronos Bârlad, CS Dacia Mioveni 2012, CS Univest Arad. Echipa locală din Recea a jucat sub licența clubului Win-Gym Constanța.

Sport Club Cronos Bârlad a participat cu două echipe, la juniori I și juniori II, sub conducerea profesorului Sergiu Frangulea, medalia de argint fiind câștigată de cei de la juniori I. Juniorii II au obținut doar o mențiune.

„A fost un campionat reușit. Am reușit un loc doi care ne mulțumește. E adevărat ca la juniori II am reușit doar o mențiune, dar trebuie ținut cont că mulți dintre ei au doar o lună și ceva de antrenament”, ne-a declarat Sergiu Frangulea, profesor de sport și antrenor în cadrul Asociației Sportive „Sport Club Cronos” Bârlad.

La finalul competiției premianții au fost următorii: la juniori III podiumul a fost ocupat de CS Biruința Gherăești, CS Dacia Mioveni 2012 și CS Win-Gym Recea; la juniori II câștigătorii au fost CS Progresul Băilești, CS Biruința Gherăești și CS Dacia Mioveni 2012.

La categoria celor mai mari titlul a fost luat de echipa CS Biruința Gherăești Neamț, fiind urmată de Sport Club Cronos Bârlad și CSM Progresul Băilești. (A.A.)

La finalul săptămânii trecute, Asociația Sportivă „Sport Club Cronos” Bârlad, din cadrul Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din localitate, s-a clasat pe locul secund la Campionatul Național de Oină de la Recea, județul Brașov. Evenimentul a fost organizat în sala de sport a Școlii din Recea și a adunat la start șapte cluburi din țară la toate categoriile de juniori, III, II și I: CS Spicu Horia Constanța, CS Biruința Gherăești (județul Neamț), CSM Progresul Băilești (județul Dolj), SC Cronos Bârlad, CS Dacia Mioveni 2012, CS Univest Arad. Echipa locală din Recea a jucat sub licența clubului Win-Gym Constanța. Sport Club…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: