Home » Sanatate » Sezonul rece face sute de victime

Sezonul rece face sute de victime

În ultima săptămână, s-au înregistrat 709 cazuri de viroze, cei mai vulnerabili fiind copiii cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani (la care s-au înregistrat un număr de 221 de cazuri), urmați îndeaproape de copiii între 2 și 4 ani, care numară un total de 195 de cazuri.

Nici în cazul persoanelor care suferă de pneumopatii acute situația nu este prea bună, întrucât și la acest capitol s-au înregistrat un număr de 284 de cazuri, cei mai afectați fiind copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 4 ani, urmați de copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 14 ani.

Numai în ultima săptămână au fost internați 43 de pacienți care sufereau de viroze, respectiv un număr de 105 pacienți care acuzau simptome de pneumopații acute. (Radu CREȚU)

În ultima săptămână, s-au înregistrat 709 cazuri de viroze, cei mai vulnerabili fiind copiii cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani (la care s-au înregistrat un număr de 221 de cazuri), urmați îndeaproape de copiii între 2 și 4 ani, care numară un total de 195 de cazuri. Nici în cazul persoanelor care suferă de pneumopatii acute situația nu este prea bună, întrucât și la acest capitol s-au înregistrat un număr de 284 de cazuri, cei mai afectați fiind copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 4 ani, urmați de copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 14 ani.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile