Home » Justitie » Au tâlhărit o bătrână pentru niște vin

Au tâlhărit o bătrână pentru niște vin

Polițiștii din Bârlad și Zorleni au identificat trei persoane căutate pentru tâlhărie (Alexandru B., Daniel S. și Andrei B.).

Doi dintre ei au intrat, în seara zilei de 25 octombrie, în curtea unei femei de 78 de ani din satul Popeni, comuna Zorleni, de unde au furat vin. După ce au băut tot vinul furat au revenit la casa femeii pentru a mai sustrage vin. Lor li s-a mai alăturat, de data aceasta, un al treilea iubitor al licorii lui Bacchus, Andrei B. La zgomotul produs de aceștia, persoana vătămată a ieșit în curte, iar Daniel S. a împins-o și i-a smuls portmoneul pe care îl avea prins cu un șnur de gât. În acesta se aflau 1.230 lei. Până acum polițiștii au reușit să recupereze doar 500 de lei.

Alexandru B. și Daniel S. au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată și furt calificat, iar Andrei B. pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Cei trei au fost fost prezentați în cursul zilei de ieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad. Îor s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar. (A.A.)

Polițiștii din Bârlad și Zorleni au identificat trei persoane căutate pentru tâlhărie (Alexandru B., Daniel S. și Andrei B.). Doi dintre ei au intrat, în seara zilei de 25 octombrie, în curtea unei femei de 78 de ani din satul Popeni, comuna Zorleni, de unde au furat vin. După ce au băut tot vinul furat au revenit la casa femeii pentru a mai sustrage vin. Lor li s-a mai alăturat, de data aceasta, un al treilea iubitor al licorii lui Bacchus, Andrei B. La zgomotul produs de aceștia, persoana vătămată a ieșit în curte, iar Daniel S. a împins-o și…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: