Home » Justitie » Votează legal!

Votează legal!

În contextul desfășurării alegerilor pentru Președintele României, Ministerul Afacerilor Interne are responsabilitatea de a lua toate măsurile pentru asigurarea unor alegeri corecte, în conformitate cu legislația în vigoare.

Astfel, pentru asigurarea unei informări corespunzătoare a cetățenilor cu privire la riscurile nerespectării legislației electorale, Ministerul Afacerilor Interne a inițiat campania de prevenire și informare a cetățenilor „Votează legal!”, ce se va derula la nivel național pe tot parcursul procesului electoral.

În cadrul acesteia au fost realizate 40.000 de afișe cu mesajul campaniei, un spot tv, un spot radio și mai multe bannere web. Materialele de promovare au fost distribuite în toate unitățile subordonate Ministerului Afacerilor Interne care, prin natura atribuțiilor, pot informa un număr mare de cetățeni: secțiile de poliție, serviciile publice comunitare de evidență a populației, de eliberare a pașapoartelor, serviciile publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor. Afișele vor fi postate și la toate secțiile de votare din țară. Pentru sesizarea unei fapte care contravine legislației electorale, sunați la numărul unic de urgență 112! (R.N.)

În contextul desfășurării alegerilor pentru Președintele României, Ministerul Afacerilor Interne are responsabilitatea de a lua toate măsurile pentru asigurarea unor alegeri corecte, în conformitate cu legislația în vigoare. Astfel, pentru asigurarea unei informări corespunzătoare a cetățenilor cu privire la riscurile nerespectării legislației electorale, Ministerul Afacerilor Interne a inițiat campania de prevenire și informare a cetățenilor "Votează legal!", ce se va derula la nivel național pe tot parcursul procesului electoral. În cadrul acesteia au fost realizate 40.000 de afișe cu mesajul campaniei, un spot tv, un spot radio și mai multe bannere web. Materialele de promovare au fost distribuite în toate…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile