Home » Social » Copilul meu – Dragoș adoră desenele cu prințesa Sofia

Copilul meu – Dragoș adoră desenele cu prințesa Sofia

Dragoș are cinci ani și este cel mai vorbăreț copil din grupă de la grădiniță. Micuțului îi plac foarte mult mașinuțele, însă atunci când vine vorba de desene animate, îi plac cele cu prințese, desenele cu Sofia fiind preferatele sale.

Dragoș mai are patru frățiori cu care se înțelege foarte bine și cu care s-ar juca mai tot timpul. Când vine vorba de mâncare, micuțul ar mânca tot timpul lapte cu cereale, dacă i-ar permite părinții. Curajos din fire, Dragoș vrea să ajungă pompier când va fi mare, să stingă focurile, spune el. (R.N.)

Dragoș are cinci ani și este cel mai vorbăreț copil din grupă de la grădiniță. Micuțului îi plac foarte mult mașinuțele, însă atunci când vine vorba de desene animate, îi plac cele cu prințese, desenele cu Sofia fiind preferatele sale. Dragoș mai are patru frățiori cu care se înțelege foarte bine și cu care s-ar juca mai tot timpul. Când vine vorba de mâncare, micuțul ar mânca tot timpul lapte cu cereale, dacă i-ar permite părinții. Curajos din fire, Dragoș vrea să ajungă pompier când va fi mare, să stingă focurile, spune el. (R.N.)

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: