Home » Justitie » Crimă în comuna Banca

Crimă în comuna Banca

George Mangu, de 35 de ani, din Șuletea, a fost omorât cu cruzime de un bătrân de 70 de ani. Crima a avut loc duminică, în localitatea Banca, chiar în apropierea gospodăriei criminalului, în urma unei altercații între cei doi.

Reproșurile au pornit de la faptul că sora victimei își părăsise soțul și s-a mutat acasă la criminal care, se pare, îi era amant. Fratele femeii venise la poarta lor să o convingă să se întoarcă acasă, însă bătrânul a pus mâna pe o bucată de fier ascuțit și a înfipt-o în abdomenul tânărului. Acesta a căzut fără suflare. Echipajul de pe Ambulanță, sesizat prin numărul de urgență 112 de către martori, l-a găsit zăcând într-o baltă de sânge și nu a putut decât să costate decesul.

„Cercetările au fost preluate de polițiștii de la Investigații Criminale de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui pentru stabilirea exactă a cauzelor morții și a împrejurărilor în care s-a produs aceasta”, ne-a declarat Mihaela Ștraub, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui. (A.A.)

George Mangu, de 35 de ani, din Șuletea, a fost omorât cu cruzime de un bătrân de 70 de ani. Crima a avut loc duminică, în localitatea Banca, chiar în apropierea gospodăriei criminalului, în urma unei altercații între cei doi. Reproșurile au pornit de la faptul că sora victimei își părăsise soțul și s-a mutat acasă la criminal care, se pare, îi era amant. Fratele femeii venise la poarta lor să o convingă să se întoarcă acasă, însă bătrânul a pus mâna pe o bucată de fier ascuțit și a înfipt-o în abdomenul tânărului. Acesta a căzut fără suflare. Echipajul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: