Home » Justitie » Liviu Matieș câștigă procesul împotriva ITM Vaslui

Liviu Matieș câștigă procesul împotriva ITM Vaslui

Fostul jurist al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Vaslui a câștigat în primă instanță procesul împotriva deciziei conducerii instituției de a-l concedia pe motive dispciplinare.

În vara anului trecut, juristului Liviu Matieș i-a fost desfăcut contractul de muncă de către conducerea interimară a ITM, după o discuție ceva mai aprinsă cu o colegă de serviciu care asigura, în acea perioadă, interimatul. Decizia șefilor a contestată de Matieș în instanță și, după aproape un an de judecată, magistrații vasluieni au obligat ITM Vaslui să-l reangajeze pe fostul jurist și să-i achite și drepturile salariale de la data desfacerii contractului de muncă, până la data reîncadrării. Decizia Tribunlului Vaslui nu este definitivă, aceasta putând fi contestată la Curtea de Apel Iași. (A.C.)

Fostul jurist al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Vaslui a câștigat în primă instanță procesul împotriva deciziei conducerii instituției de a-l concedia pe motive dispciplinare. În vara anului trecut, juristului Liviu Matieș i-a fost desfăcut contractul de muncă de către conducerea interimară a ITM, după o discuție ceva mai aprinsă cu o colegă de serviciu care asigura, în acea perioadă, interimatul. Decizia șefilor a contestată de Matieș în instanță și, după aproape un an de judecată, magistrații vasluieni au obligat ITM Vaslui să-l reangajeze pe fostul jurist și să-i achite și drepturile salariale de la data desfacerii contractului de muncă,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: